DSC_0487_web.jpg
Danmarks dybe dale

En 3-dages rundtur i eventyrlige Vejle Ådal og Grejsdalen  

3 dage

2 overnatninger

19 - 24 km. pr. dag

4. mar - 31. dec

1.995 kr. pr. person

Denne mini-vandreferie, med imponerende natur- og kulturoplevelser, passer perfekt til en weekend. Du vil komme til at vandre i de høje skovbeklædte bakker og de dybe dale som kendetegner naturen nær Vejle. Vandringen foregår ad Kyst til Kyst stien i Vejle Ådal, langs Hærvejen samt den imponerende Grejsdalstien, der snor sig igennem Danmarks dybeste dal. Naturen er i højsædet, men der er samtidig mulighed for at opleve Vejles moderne arkitektur, samt Kongebyen Jelling med Jellingstenene og de berømte gravhøje. Vi har arrangeret det hele for dig og transporterer din bagage mens du vandrer, så du kan få en afslappende vandreferie.

Læs hvad turen byder på

Quem pode fazer os cursos?


Todos! Nossos cursos visam a democratização da educação e da ciência. Sendo assim, todos são bem vindos!
Sou estudante acadêmico: estes cursos servem para mim?


Sim! Estes cursos são muito recomendados para quem é das áreas: - Biologia - Veterinária - Engenharia ambiental - Oceanografia - Qualquer outra área conectada à ambiental Além disso, você poderá usar os certificados para comprovar horas complementares e também como provar sua capacitação na área.
Sou estudante do Ensino Médio: estes cursos são recomendados para mim?


Sim! Alunos do ensino médio são muito bem vindos! Aqui você terá acesso aos conteúdos similares aos cursos de Graduação em Biologia. Os conteúdos aqui abordados também são muito frequentes em provas do Enem e em vestibulares.
Quanto tempo duram os cursos?


Cada curso tem a carga horária total de 24h. Realizados durante um final de semana (sábado e domingo).
Sou estudante de outra área: estes cursos servem para mim?


Sim! Nossos cursos visam a democratização da educação e da ciência. Estes cursos são muito recomendados para qualquer pessoa que tenha interesse na área ambiental marinha.
Estes cursos possuem certificados válidos?


Sim! Os cursos possuem certificado válido de conclusão de 24h, emitido pelo Instituto de Biologia Marinha Bióicos, assinado pelo Prof. Dr. Douglas Peiró, Diretor Geral.
Onde são os cursos?


Os cursos acontecem na nossa Base: A casa na montanha, Bairro Saco da Ribeira/Praia do Lázaro, Cidade de Ubatuba, Estado de São Paulo, Brasil.

Alt dette får du med i pakken

 • 2 overnatninger i dobbeltværelser (enkeltværelse kan tilkøbes)

 • Sengelinned/håndklæde 

 • 2 x morgenbuffet

 • 2 x frokostpakke 

 • 1 x tre-retters aftensmenu 

 • Bagagetransport (1 stk. pr. person) 

 • Rutekort (sendt som PDF-fil) 

 • Digitalt kort til smartphone (GPX-fil)

 • Grundige informationer om turen

 • Donation til Den Danske Naturfond

 • Gebyr til Rejsegarantifonden

    Ikke inkluderet

 • Drikkevarer 

 • Aftensmad i Vejle - det er sjovere at du vælger stedet selv. 

Ruten

Værd at vide

Indlogering


Turen starter med en overnatning på et moderne 3-stjernet hotel i Vejle. På turens anden dag overnatter du på en charmerende kro lidt uden for Jelling. Begge overnatninger har privat bad/toilet. Ønskes der en ekstra opredning i et dobbeltværelse, kan dette arrangeres til en fordelagtig pris - kontakt os.
Bagagetransport


Turen inkluderer transport af din bagage fra overnatningssted til overnatningssted, så du kun behøver at gå med en lille dagsrygsæk med de ting, du skal bruge i løbet af dagen. Der kan transporteres 1 stk. bagage af maks 15 kg per person.
Start og slut


Turen er en rundtur der starter og slutter i Vejle. Hotellet i Vejle ligger tæt på stationen og det er oplagt at ankomme med tog. Der er ca. 600 meters gang fra stationen til hotellet, men også mulighed for bus hvis du vil undgå at bære din bagage dette stykke. Ankommer du i bil er der forskellige muligheder for parkering i byen (både betalt og gratis) - vi sender dig de nødvendige informationer. Når vandreturen er slut og du kommer tilbage til Vejle, har vi sørget for at transportere din bagage tilbage til hotellet hvor du startede. Transport til og fra turens udgangspunkt er ikke inkluderet i prisen.
Pris


Turens pris er 1.995 kr. pr. person for overnatning i dobbeltværelse. Prisen for en person i enkeltværelse er 2.695 kr. For yderligere priser, bl.a. ekstra opredning i dobbeltværelse, bedes du venligst kontakte os.
Forplejning


Alle måltider er inkluderet, bortset fra middagen på ankomstdagen. Der findes mange gode spisesteder i Vejle og du kan derfor selv vælge hvor du ønsker at spise. På turens 2. dag får du morgenbuffet, frokostpakke og 3 retters aftensmenu. På turens 3 og sidste dag får du morgenbuffet og frokostpakke. Du kommer tilbage til Vejle sidst på eftermiddagen, hvor vandreferiem slutter. Drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.
Ruten og sværhedsgrad


Vandringen foregår på 1. dag i Vejle by, 2. dag i Vejle Ådal og 3. dag på Grejsdalsstien. Det er naturskønne områder med en blanding af skov og åbent landskab med enge og overdrev. Store dele af ruten vandres der langs åer og søer med et fascinerende fugleliv. Vandringen foregår på varieret underlag; både ad grusveje, trampestier men også længere strækninger af stisystemer og langs landeveje. I meget våde perioder kan der være sporadisk vådt på nogle strækninger. Landskabet er kuperet, men stigningerne er typisk mindre stejle. Distancen er på minimum 19 km. pr. dag og derfor anbefales det at have en rimelig fysisk form.

 

Bestil vandreferie i Vejle Ådal og Grejsdalen

Når du har udfyldt bookingformularen, undersøger vi med det samme, om vores samarbejdspartnere har plads på det ønskede tidspunkt. Vi vender tilbage med en endelig bekræftelse på din booking hurtigst muligt.

arrow&v

Copyright 2020 © GrønFerie ApS CVR 41441666

Pile Allé 29A, 2000 Frederiksberg

kontakt@groenferie.dk    (+45) 20 77 40 19