stevnscover_1.jpg
Vandreophold ved Stevns Klint

 3 dages ophold på Stevns Klint Strandpension med vandring på Stevns Trampesti

3 dage

2 overnatninger

22 km 

Hele året

Fra 1.400 kr. pr. person

På dette ophold på Stevns Klint Strandpension i Rødvig er der både god tid til at opleve den unikke verdensarv og nyde hinandens selskab i de behaglige rammer. Se frem nogle dage fyldt med unik dansk natur og behageligt værtskab. Vi anbefaler at benytte Stevns Landcykler, der gør det muligt at cykle ad landevejene ved klinten. Cyklen stilles i en af standerne og du kan vandre af den smukke Stevns Trampesti direkte retur til Strandpensionen, hvor en 3 retters menu venter på 2. aften. Vi støtter som altid Den Danske Naturfond, hvis du bestiller dit vandreophold hos GrønFerie. 

Læs hvad turen byder på

Dag 1. Ankomst i Rødvig


Ankom til Stevns Klint Strandpension fra kl. 14. Kommer du i tidligt anbefaler vi en gåtur i til klinten umiddelbart øst for Rødvig. Aftensmaden er for egen regning første aften, men der er flere gode muligheder i Rødvig. Der er rig mulighed for at slappe af og nyde de hjemlige omgivelser på Strandpensionen.
Dag 2. Vandring på Stevns Trampesti (maks. 22 km)


Dagen starter med morgenmad og udlevering af dagens frokostpakke.
Herefter anbefaler vi at leje Stevns Landcykler og cykle af landevejene til nogle af cykelstanderne langs klinten, hvor cyklerne kan afleveres. Herfra kan man gå ad Stevns Klint trampesti retur til Rødvig. Om aftenen venter en god 3 retters aftenmenu.
Dag 3. Morgenmad og hjemrejse


Morgenmed og check-ud senest kl. 11.

Alt dette får du med i pakken

 • 2 overnatninger i dobbeltværelse (enkeltværelse kan tilkøbes)

 • Sengelinned/håndklæde 

 • 2 x morgenmad

 • 1 x frokostpakke 

 • 1 x tre-retters aftensmenu 

 • Rutekort (udleveres ved ankomst)

 • Grundige informationer om turen

 • Donation til Den Danske Naturfond

 • Gebyr til Rejsegarantifonden

    Ikke inkluderet

 • Drikkevarer 

 • Middag 1. aften

Ruten

stevns kort2.png

Værd at vide

Indlogering


Stevns Klint Strandpension danner rammen om turen, hvor der overnattes begge nætter. Pensionen har 10 værelser, der alle er nyrenoverede og har en behagelig atmosfære. Desuden er der adgang til stor have, terasse, 2 fælles stuer, TV stue samt te køkken med gratis kaffe/te. Der er altså god mulighed for at finde en behagelig plads inde eller ude, hvor man kan slappe af og nyde de dejlige omgivelser.
Pris


Ved to personer i dobbeltværelse Uge 1-12 og 43-52: 1.400 kr. pr. person Uge 13-42: 1.500 kr. pr. person Tillæg på 200 kr. ved ankomst torsdag, fredag og lørdag. Tillæg på 300 kr. for enkeltværelse.
Forplejning


På 2. dag er morgenmad, frokostpakke og 3 rettersmenu inkluderet, mens morgenmad er inkluderet på 3. dag. Morgenmad og 3 retters middag serveres på Rødvig Kro & Badehotel 5 minuntters gang fra Stevns Klint Strandpension. Frokostpakke udleveres også på Rødvig Kro & Badehotel.
Ruten og sværhedsgrad


Stevns Trampesti strækker sig fra Bøgeskov Havn til Rødvig og er 22 km lang. Det meste af ruten forløber tæt ved klintekanten, hvor man har en smuk udsigt over vandet, mens der flere steder er trapper, så det er muligt at komme ned fra klinten til vandet.
Kombineret cykling og vandring


Vi anbefaler at benytte sig at Stevns Landcykler, som har 9 forskellige standere fordelt langs vandreruten. Du kan leje en cykel tæt ved Strandpensionen og cykle til en af standerne, hvor cyklen kan efterlades. Herfra kan man vandre af Trampestien retur til Rødvig.

I juli og august kører der desuden en bus fra Rødvig og hele vejen til Bøgeskov Havn.

Bestil ophold på Stevns Klint Strandpension

Opdatering, juni 2021: Vi har desværre lukket for bookinger på ubestemt tid.