vejlsoehus-from-sky.jpg
Familieferie tæt på naturen

3-4 dages ophold i Silkeborg hvor børnevenlige naturoplevelser venter lige uden for døren

 • 2 eller 3 overnatninger

 • Entré til AQUA

 • Guide til aktiviteter & vandreture

 • Fra 1.049 kr. pr. person (se priser og bestil

Tag familien med på denne børnevenlige tur til Silkeborg, hvor der både er god tid til at opleve Søhøjlandets fantastiske natur, men også til hygge, leg og fordybelse - turen inkluderer entre til oplevelsescenteret AQUA Akvarium & Dyrepark. I overnatter på et dejligt hotel med natur og aktiviteter lige uden for døren. Vi udstyrer jer med guides til familievenlige dagsture og andre spændende naturaktiviteter. I kan lege på den underholdende naturlegeplads tæt på hotellet, tage en tur på Himmelbjerget eller på trolde-jagt efter Stærke Storm? I kommer ikke til at kede jer i de smukke omgivelser i Søhøjlandet.

Hvad kan du lave i Silkeborg?

aqua_odder.jpg

AQUA Akvarium & Dyrepark

Bliv klogere på den vilde, danske natur og kom indenfor, hvor ingen mennesker normalt har adgang: under søens overflade, ind i grævlingens hule og helt ind i odderens redekasse.

Kom ansigt til ansigt med Danmarks største malle og søens glubske rovdyr, gedden, og rør ved fiskene i rørebassinet... Hvis du tør!

 

Turen inkluderer fri adgang til dette spændende oplevelsescenter.

Opholdet inkluderer

 • 2 eller 3 overnatninger på naturnært 3-stjernet hotel

 • Sengelinned og håndklæder 

 • 2 eller 3 x morgenbuffet

 • 1 x to-retters aftensmenu på hotellet

 • Fri adgang til AQUA Akvarium og Dyrepark 

 • Guide til vandreture inkl. rutekort (PDF-fil) samt digitalt kort til smartphone (GPX-fil)

 • Guide med forslag til aktiviteter i naturen omkring Silkeborg 

 • Donation til Den Danske Naturfond

 • 10 % rabatkode til Friluftsland

    Ikke inkluderet

 • Drikkevarer

 • Frokost (kan købes på hotellet) 

 • Aftensmad udover den ovennævnte 

Godt at vide

Hotellet


Det charmerende 3-stjernede hotel har ligget ved Silkeborgsøerne i over hundrede år, hvor det tidligere har fungeret som sanatorium. Du indlogeres som udgangspunkt på et rummeligt dobbeltværelse, hvor der er plads til flere opredninger på en sovesofa. Værelset har ejet bad og toilet. Enkeltværelser kan også bestilles.
Ankomst og afrejse


Du kommer til at bo på et dejligt hotel i udkanten af Silkeborg, den perfekte base for at kunne udforske naturen som du finder lige uden for døren. Samtidig er Silkeborg centrum kun et par kilometer væk. Du kan tjekke ind på hotellet allerede fra kl. 14.00. Ankommer du i bil, kan du parkere gratis ved hotellet. Ankommer du til Silkeborg med offentlig transport, er der en gåtur på ca. 2 km fra stationen til hotellet. Du kan også tage en bus der stopper 600 m fra hotellet. På opholdets sidste dag er der fin mulighed for at bruge det meste af dagen i området, du skal dog tjekke ud af hotellet kl. 10.00. Hvis du har bil, kan du efterlade bagagen der. Skal du med tog eller bus kan du arrangere opbevaring på hotellet indtil du tager hjem. Transport til og fra turens udgangspunkt er ikke inkluderet i prisen.
Forplejning


Turen inkluderer en to-retters aftensmenu på ankomstdagen samt morgenmad de efterfølgende dage. Sandwich/frokostpakker kan bestilles på hotellet, hvis du ønsker at tage mad med på tur. Aftensmad på de resterende dage er ikke inkluderet. Du kan vælge at finde et spisested i Silkeborg by eller at spise på hotellets hyggelige restaurant. Drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.
Pakkeliste


Pak praktisk tøj som det er rart at bevæge sig i. Husk regntøjet og gummistøvler eller vandtætte sko, hvis I skal afsted i efteråret - der kan være vådt og mudret på nogle stier. Husk badetøjet hvis du skal afsted om sommeren. Der er rigtig gode bademuligheder i Almindsø tæt på hotellet. Skiftetøj og eventuelt et ekstra par sko er et must når I skal besøge vandlegepladsen tæt på hotellet. Der er nemlig overhængende risiko for at blive lidt eller meget våd.

Priser

Enkeltværelse

Dobbeltværelse

Familieværelse (3 personer)

Familieværelse (4 personer)

Familieværelse (5 personer) 

2 overnatninger

1.795 kr

2.695 kr

3.545 kr

4.395 kr

5.245 kr

 

Enkeltværelse

Dobbeltværelse

Familieværelse (3 personer)

Familieværelse (4 personer)

Familieværelse (5 personer) 

3 overnatninger

2.495 kr

3.695 kr

4.795 kr

5.895 kr

6.995 kr

 
 

Bestil ophold i Silkeborg

Opdatering, juni 2021: Vi har desværre lukket for bookinger på ubestemt tid.