Vejle Ådal & Grejsdalen

3-dages vandreferie i de naturskønne omgivelser ved Vejle. Designet til en weekend med ro i sjælen og store natur- og kulturoplevelser.


En god weekend er med til at give energi til en travl hverdag. Men hvad er det perfekte at lave i sin weekend, hvis man gerne vil lade batterierne op?


Vandring giver ro i sjælen. Mens man spadserer afsted slipper tankerne fri og man kommer i ét med naturen. Man behøver ikke rejse til udlandet, da man kan tage på en klimavenlig ferie med vandring i Danmark.


Hos Grøn Ferie kan du komme på en 3-dages vandreferie i de naturskønne omgivelser ved Vejle, som passer til en weekend med ro i sjælen. Vi sørger for alt det praktiske, så du ikke skal bekymre dig om andet end hvornår du vil afsted.


På Grøn Feries vandreferie i Vejle Ådal & Grejsdalen er Vejle udgangspunktet. Det er her turen begynder og slutter og der er naturligvis tid til at gå på opdagelse i den spændende by og opleve byens moderne arkitektur. Bygningsværkerne Fjordenhus og Bølgen er mindst lige så imponerende set fra tæt hold, som de er når man ser dem fra Vejlefjordbroen.

Turen byder på spændende vandring langs søer og åer, over enge og gennem skove. Stierne er af høj kvalitet og turen kan derfor foregå det meste af året. Vi anbefaler at tage afsted i efteråret, hvor bøgeskoven viser sin flotte efterårsdragt.


Programmet


Dag 1

Ankomst i Vejle og indcheckning på et dejligt hotel centralt i byen. Vi giver forslag til en god gåtur/vandretur rundt i byen hvor man både ser byens flotte udsigter og havnens arkitektur. Aftensmaden spises på en af byens gode restauranter (eksklusiv).


Dag 2

Morgenbuffet og udlevering af frokostpakke. Vandring gennem Vejle Ådal - en af landets mest ikoniske dale, hvor vådområder, enge og Vejle Å skaber et rigt dyreliv. Overnatning ved Fårup Sø, med indlogering på en fredfyldt kro. Her venter en 3 retters menu og overnatning på et dejligt værelse i det skønne naturområde.


Dag 3

Morgenbuffet og udlevering af frokostpakke. Vandretur ad Hærvejen til Jelling, med Jellingstenene, Jellinghøjene og museet Kongernes Jelling. Herefter går turen gennem landets dybeste dal Grejsdalen, med de stejle skovklædte skrænter. Grejsdalstien er en imponerende sti af høj kvalitet, der leder en tilbage til Vejle, hvor ens bagage afhentes.


Kom afsted for 1.995 kr. og få 2 overnatninger, bagagetransport, 3 retters aftenmenu, 2 x morgenbuffet, 2 x frokostpakke og naturligvis rutekort samt alle nødvendige informationer, så du er sikker på at få en fantastisk vandreferie.


Læs mere og book nu på https://www.groenferie.dk/vejleaadal