En vandreferie med høj komfort i Danmarks natur er den gode bæredygtige julegaveidé

Har du lyst til at give en anderledes julegave med grøn samvittighed til en du holder af?En vandreferie i Danmark byder på store natur- og kulturoplevelser. På GrønFeries vandreture er alt arrangeret, så du er sikker på at få en uforglemmelig oplevelse med høj komfort i Danmarks smukkeste naturområder. Vandreferierne er individuelle, så du kan selv bestemme hvornår du ønsker at tage afsted.


Tag f.eks. på en 3 dages vandretur gennem Vejle Ådal og Grejsdalen med 2 overnatninger på hotel og kro, bagagetransport, spændende måltider samt informationer og vandrekort. Få vandreferien til kun 1.895 kr. pr. person i dobbeltværelse, hvis du bestiller senest d. 22. december 2020.

Efter du har bestilt vandreferien som julegave, får du tilsendt et flot gavekort og I kan i fællesskab bestemme hvornår I ønsker at tage afsted i hele 2021*.


Bestiller du en vandreferie ved GrønFerie, er du med til at støtte Den Danske Naturfonds arbejde for at skabe mere vild og urørt natur i Danmark. Du får samtidig 10% rabat på køb af udstyr i Friluftsland til jeres vandretur.


*Gavekortet giver valgfri afgangsdato i hele 2021, men kun inden for det tidspunkt turene udbydes og med det forbehold at der skal være plads hos GrønFeries samarbejdspartnere. Jo tidligere i beslutter en dato, desto større er muligheden for at der er plads på jeres ønskede dato.

OBS: Når du bestiller en vandreferie som julegave på GrønFeries hjemmeside, kræves det at der angives en startdato. Her vælges dags dato og skriv samtidig "JULEGAVE" i det nederste kommentarfelt. Herefter bliver du kontaktet af en medarbejder fra GrønFerie.