Om GrønFerie

Et lille skridt i den rigtige retning

Hvem står bag?
TeamGroenFerie.jpg
 

Bag GrønFerie står to naturgeografer: Rasmus Kjærsgaard Velling og Magnus Mygind Andersen. Da vi mødtes på geografi-studiet i sin tid, fandt vi hurtigt ud af, at vi delte passionen for vandring, den danske natur og at gå på opdagelse i Danmarks afkroge. Ikke mindst var vi begge optagede af, hvordan vi kunne bidrage til et grønnere samfund. Det er disse interesser, vi nu har forenet i GrønFerie.

Vi har vandret og planlagt vandreferier i det meste af Danmark, samt i Alperne, Norge og Nordsverige. Tilsammen har vi vandret adskillige hundrede kilometer i Danmark og dermed opbygget et solidt kendskab til de fantastiske naturområder, der findes i vores land. 

De mange kilometer i benene har også givet os indblik i, hvad der skal til for at få en optimal vandretur. Sandheden er, at en god vandretur kræver nøje planlægning. Vores ekspertise på det område kan du nyde godt af på vores ferier. Vi synes nemlig vandreoplevelsen bliver bedst, når komforten er i orden.  

OmOsSkovsti.jpg
Hvad vil vi?

GrønFerie er et nyt, grønt rejsebureau. Vi brænder for aktive og alternative ferier i naturen, hvor store naturoplevelser kombineres med hyggelig indkvartering og god komfort.

 

Vi elsker Danmark og de mange naturperler der findes her.

Dem vil vi hjælpe danskerne med at genopdage. Målet med vores ture er at gøre det attraktivt at droppe flyrejsen og vælge at tage på klimavenlig ferie herhjemme eller hos vores nabolande. 

Lige nu udbyder vi primært vandreferier, men snart vil du også kunne finde cykelferier og spændende alternative ferier på vores hjemmeside. På sigt kommer vi også til at tilbyde rejser til vores nabolande hvor togtransporten er inkluderet. 

 
Vores grønne profil

Når du bestiller en ferie hos os er du med til at udbrede vild natur i Danmark. Vi støtter nemlig Den Danske Naturfonds arbejde med at genoprette og sikre dansk natur.


Når du tager på vandretur med GrønFerie, bliver der sikret en kvadratmeter vild dansk natur for hver 25 km du vandrer. På vores andre ferier støtter vi med et fast beløb. 

 

Den Danske Naturfond opkøber jordarealer, hvor naturen genoprettes, plejes og sikres. Således øges vor lands biodiversitet og der bliver på sigt genskabt flere af de vilde danske naturområder. Her må man selvfølgelig færdes både på og udenfor stier.

DDNF blad.png
 
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med når GrønFerie udvikler spændende nye ture og modtag særlige tilbud før alle andre.

Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet. 

Tak for din tilmelding!