COVID-19 Information

COVID-19

GrønFerie følger udviklingen i COVID-19-situationen tæt. Vi ønsker naturligvis ikke at udsætte hverken gæster eller samarbejdspartnere for unødig risiko og derfor følger vi hele tiden de seneste anbefalinger fra myndighederne.

Vores koncept med ferier i Danmark betyder at vi modsat andre rejsebureauer for tiden godt kan gennemføre vores ture. Det kan dog ikke udelukkes, at udviklingen i COVID-19 kan komme til at betyde, at vi ikke kan gennemføre vores ture som planlagt.

Hvad betyder det for din tur?

Vi er afhængige af, at vores samarbejdspartnere må have overnattende gæster. Beslutter myndighederne at dette midlertidigt forbydes, kan det komme til at betyde, at vi må aflyse din tur.

 

Hvis vi må aflyse din tur pga. nye COVID-19-restriktioner, vil du få refunderet både dit depositum og restbetaling eller frit kunne ombooke din tur til et senere tidspunkt.

 

Ønsker du at ændre eller afbestille en booking er det på nuværende tidspunkt de normale betingelser der gælder, uagtet om du evt. personligt er påvirket af COVID-19. Vi anbefaler at du har styr på hvordan din forsikring dækker dig mht. COVID-19.

Er det sikkert at tage på ferie?

For tiden giver det ekstra god mening at tage på vandreferie i Danmark. Du undgår at strande i et fremmed land og når du er ude og gå i naturen kan du undgå store folkemængder.

Vores samarbejdspartnere (overnatningsstederne) følger myndighedernes råd og gør alt hvad de kan for at forhindre at sprede smitte. Det opfordrer vi også til du gør - medbring f.eks. håndsprit og husk at hold afstand. Læs i øvrigt Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

 

Har du yderligere spørgsmål til hvordan GrønFerie forholder sig til COVID-19 er du velkommen til at kontakte os.

Opdateret 22. januar 2021